Αρχείο

Movie Trailers

Η ψυχαγωγία μας δεν περιορίζεται στα παιχνίδια – το αντίθετο θα λέγαμε. Έτσι, μπορεί να έχουμε δει μαζί αρκετά trailers παιχνιδιών μέχρι σήμερα, μα… δεν έχουμε ξεχάσει και τις σειρές ή ταινίες που αξίζει να έχει δει κάθε geek. Εδώ είσαι! Πάρε ιδέες για θέαση – αν και δεν σου εγγυόμαστε πως θα αρέσουν ΚΑΙ […]

Game Trailers

Ενημερώσου ή ψυχαγωγήσου (όπως το βλέπει κανείς) με trailers για παιχνίδια σε όλα τα συστήματα, όλες τις πλατφόρμες. Γιατί το gaming δεν (πρέπει να) περιορίζεται σε ένα “κουτί”. Click play!

Cheap Gaming: φθηνά παιχνίδια για… πενταροδεκάρες

Εδώ θα βρεις τις προτάσεις μας για εμπλουτισμό της συλλογής παιχνιδιών σου με… ψίχουλα. Με άλλα λόγια, μέσα από αυτά τα ποστάκια μπορείς να αποκτήσεις μια συλλογή από χιλιάδες φθηνά παιχνίδια, που θα έχεις αγοράσει original σε πακετάκια και προσφορές για ελάχιστα ευρώ. Γιατί να πληρώσεις €50 – €60 για ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι όταν με […]

Xbox One

Τα πάντα (στο unregistered) για το Xbox One.

Google IO 2014

Τι έδειξε η Google στη φετινή I/O, την ετήσια… μάζωξη developers που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια; Τι θα δούμε στο επόμενο Android; Εδώ θα βρείς (σχεδόν) όλες τις απαντήσεις.

E3 2014

Microsoft και Sony “κονταροχτυπήθηκαν” και πάλι ως οι δυο βασικοί “παίκτες” στη φετινή E3, η μεν – κυρίως – με το Xbox One, η δε – κυρίως – με το PlayStation 4. Μαζί τους, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του gaming “μας έδειξαν τη νέα πραμάτεια τους”. Bonus, η Nintendo. Όπως και πέρυσι.

Apple WWDC 2014

Όλα όσα έδειξε η Apple στη φετινή World Wide Developers Conference. Ή, εντάξει… Σχεδόν όλα!

E3 2013

Ό,τι παρουσιάστηκε στην E3 του 2013 και ήταν… άξιο λόγου, έδώ.

PlayStation 4

Τα πάντα (στο unregistered) για το PlayStation 4.

Η αποκάλυψη του Xbox One

Τι “λέει”, τελικά, το Xbox One; Πώς έχει αλλάξει σε σχέση με το Xbox 360; Έχει διαφορές το νέο Kinect σε σχέση με αυτό που γνωρίζουμε; Τι είναι ο άνθρωπος; Όλες (σχεδόν) οι απαντήσεις, εδώ:

Google I/O 2013: το μέλλον της Google είναι εδώ

Όλα όσα παρουσίασε η Google στη φετινή Google I/O.

Η αποκάλυψη του PlayStation 4

Όλα όσα έδειξε η Sony στο event της όπου… σχεδόν αποκάλυψε το PlayStation 4. “Σχεδόν”, διότι, μέχρι τώρα, είδαμε τα πάντα για αυτό, εκτός από… το ίδιο!

iWant

Οι geeks είμαστε απλοί στα “θέλω” μας. Τα μόνα που θα θέλαμε να έχουμε είναι… (ξεκίνα να γράφεις, ή κάνε bookmark τη σελίδα :-D )

The 7 Wonders of Crysis 3

Ποτέ δεν θα το περιμέναμε πως το πρώτο μας, πλήρως λειτουργικό hub, θα είχε ως θέμα την ιντερνετική σειρά video The 7 Wonders of Crysis 3. Για δες..!