Το ξέρω το παλικάρι απ’ τη δουλειά!

To νέο trailer του Thor: Ragnarok είναι απίθανο!
Ξυπνάς ένα ωραίο πρωινό και σου την πέφτουν οι στρατιές του Κακού(ΤΜ) με αρχηγό τη δαιμονική σκύλα του υποκόσμου Hela. Η κακίστρω του Θανατά κάνει καλοκαιρινή την πόλη σου, κι αφού τα κάνει όλα μαντάρα, από πάνω σου κομματιάζει και το σφυράκι σου, που τόσο πολύ σου είχε σταθεί στις μάχες που έδινες όλα αυτά τα χρόνια. Και σα να μην έφτανανα όλα αυτά, μια άλλη καριολίνα σε βουτάει και σε πουλάει στο σκλαβοπάζαρο του Τζεφ Γκολντμπλουμ, που μετά την καριέρα του στο Χόλιγουντ έγινε πατρόνος διαπλανητικών μονομάχων. Η ατυχία σου όμως ΔΕΝ σταματά εκεί: σε καθίζουν κάτω και σου κόβουν τα ωραία μεταξένια σου μαλλιά με τις ξανθές πλούσιες μπούκλες, γιατί έτσι είναι ο στυλιστικός κώδικας της αρένας.

Κι εκεί που όλα δείχνουν μαύρα και ζοφερά, από την αντίκρυ πόρτα ξεπετάγεται το φιλαράκι σου, που ποιος ξέρει που κατέληξε κι αυτός στον ίδιο πλανήτη. Ρε μικρό που είναι το σύμπαν! Thor: Ragnarok – το Νοέμβρη στους κινηματογράφους!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.