Τσίμπα ένα Saints Row 2

Δωρεάν. Τζάμπα. Ελεύθερα κι ωραία. Έτσι επειδή σε συμπαθήσαμε…
Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις (μάλλον προλαβαίνεις) να πας ΤΩΡΑ στο GoG και να τσιμπήσεις δωρεάν ένα από τα καλύτερα κλασσικά παιχνιδάκια “ανοιχτού κόσμου”, ίσως έναν από τους καλύτερους κλώνους του GTA. Εγώ δεν το έχω παίξει ακόμη και είμαι περίεργος να δω αν ισχύει η φήμη ότι είναι το καλύτερο από τη σειρά των Saints Row. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι το 4, αν και λένε ότι έχει διαφορετικό χαρακτήρα, είναι πολύ πιο χαβαλετζίδικο (λένε…). Δεν ξέρω… αυτό που ξέρω είναι ότι, όπως και να έχει το πράγμα, δωρέαν είναι, DRM-free είναι… άντε, τι περιμένεις;

note

Κι αν θέλεις, με ένα ταλιράκι, τσιμπάς το Saints Row 4. Όλα αυτά τα καλά και ωραία ακολουθώντας τούτο δω το υπέροχο link. Όπως βλέπεις έχει κι άλλα ωραία παιχνιδάκια σε τιμή ευκαιρίας, όπως το ατμοσφαιρικό Deadlight και τα Metro 2033 και last Light Redux, αλλά και τα Risen (που μάλλον είναι ψιλοχάλια) και το Sacred 2 που δεν ξέρω τίποτε για αυτό και μη μου ζαλίσετε τον έρωτα γιατί μου τελείωσε κι ο καφές!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.