Η Lindsay Lohan δεν κατάφερε να “τα φάει” από τη Rockstar

Πριν δυο χρονάκια είχαμε γελάσει αρκετά με την μήνυση που έκανε η γνωστή “ηθοποιός” Lindsay Lohan κατά της Rockstar. Τώρα, έχομεν και δικαστική απόφαση. Α, ρε Lindsay!

lindsay_lohan_003.jpg

Για όσους δεν θυμούνται τη φάση, η Lindsay ισχυριζόταν πως ένας χαρακτήρας στο Grand Theft Auto V, της Rockstar Games, έμοιαζε απίστευτα “στην περίπτωση της”. Προφανώς, κατά την Linds, η Rockstar είχε βασίσει τον χαρακτήρα σε αυτή και τη ζωή της, για να ξεκλέψει λίγα ψίχουλα από τον δικό της μόχθο, από όλη την “σκληρή δουλειά” της.

Ody's thoughts

Τα εισαγωγικά δικά μας, για να μην παρεξηγούμαστε.

Τώρα, λοιπόν, το δικαστήριο απεφάνθη πως η miss Lohan είναι εντελώς κούκου (εντάξει, όχι) και πως τόσο αυτή, όσο και η Karen Gravano, που παίζει στο δεν-το-έχουμε-δει-στα-μέρη-μας Mob Wives, μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι εστί “υποθετικό σενάριο” και “σάτιρα”. Πράγμα, οφείλουμε να σχολιάσουμε, κομματάκι περίεργο για δυο γυναίκες που δηλώνουν “ηθοποιοί”.

Ο τίτλος, κατά το δικαστήριο, δεν είναι ούτε διαφήμιση, ούτε προϊόν εμπορίου. Εντάξει, ναι, είναι “προϊόν”, μα πάνω από όλα είναι “προϊόν μυθοπλασίας” και “σάτιρα”, Και αφού αυτό συνεπάγεται ελευθερία επικοινωνίας, έκφρασης και λόγου, προστατεύεται από το Σύνταγμα της Αμερικής.

Άρα, πάπαλα η υπόθεση Lindsay VS Rockstar. Είχε πλάκα. Για λίγο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.