Αντίο Battle.net

Όχι, το δίκτυο ως δίκτυο “δεν πάει πουθενά”. Απλά θα δεχτεί εγχείριση αλλαγής ονόματος.

battle-net_003

Εν συντομία, το Battle.net έχει κλείσει δυο δεκαετίες “ως τεχνολογία”, και… εδώ και χρόνια δεν είναι, πια, “η τεχνολογία” που η Blizzard είχε αρχικά ονομάσει έτσι.

Το Battle.net, ως όνομα, αφορούσε την τότε ιδέα του πώς θα έπρεπε να είναι μια τεχνολογία που συνοδεύει τα παιχνίδια και βοηθά στην παροχή μιας καλύτερης εμπειρίας στον gamer.

battle-net_002

Τώρα πια, η Blizzard δίνει το δικό της ονοματάκι στις τεχνολογίες της: Blizzard Streaming, Blizzard Voice, Blizzard Με Απ’ Όλα… Ήρθε, λοιπόν, και η σειρά του Battle.net να χάσει το ονοματάκι του και να ενταχθεί στο Σύγχρονο Δίκτυο Υπηρεσιών Και Τεχνολογιών Της Blizzard. Ή κάπως έτσι.

Το Battle.net, ως “όνομα”, λοιπόν, θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο στις αναμνήσεις μας.

battle-net_004

Ody's thoughts

Αυτό το άρθρο ξεχείλιζε ρομαντισμό και γράφτηκε έτσι ώστε διαβάζοντας το να νομίζεις πως ζεις σε μια κιτρινισμένη φωτογραφία από τα 80w.

Γαρδέλης, Diablo και ξερό ψωμί.

Τι, όχι; Δεν “σου πέρασα” κάτι τέτοιο;

Να πάρει…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.