Νέο Surface AIO ψήνει η Microsoft

Σύμφωνα με πηγές του ZDNet, η Microsoft θα αποκαλύψει σύντομα ένα νέο All-In-One PC, που θα εντάσσεται στην οικογένεια Surface καλύπτωντας τις ανάγκες όλων των χρηστών. Θεωρητικά.

Surface_Pro_4_001.jpg

Το κωδικό όνομα της συσκευής (λέγεται πως) είναι, για την ώρα, Cardinal. Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες, διαρροές και προφητείες, η Microsoft “έπαιζε” με τρία πιθανά μεγέθη: στις 21, 24 και 27 ίντσες.

Ουδείς γνωρίζει, αν και όταν κυκλοφορήσει η συσκευή, ποιά θα είναι τα τελικά μεγέθη. Ή το χρώμα. Ή τα αξεσουάρ. Αρκετοί, όμως, έσπευσαν να σχολιάσουν πως standard θα έχει… βύσμα ακουστικών 3,5mm. Έτσι, “για να τη βγει” στην Apple.

note

…”στην Apple” που, αγνοήσαμε το γεγονός εδώ (αφού θα διαβάσετε για αυτό οπουδήποτε αλλού, ακόμη και σε παγκάκια), ανακοίνωσε το νέο iPhone. Έχει εξακόσιες εξήντα έξι φορές γρηγορότερο επεξεργαστή, είναι μερικώς αδιάβροχο και “ξέχασε” και το βύσμα ακουστικών για χάρη μιας και μοναδικής μίνι-ούζμπας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.