Μακράν ένα από τα καλύτερα trailers που έχω δει μέχρι σήμερα, το trailer-αποκάλυψη του Dishonored 2 στην E3 αποτελεί υπόδειγμα μοντάζ ενώ είναι γεμάτο hints που θα κάνει τους πορωμένους με τη σειρά να… ψάχνονται!

Ody's thoughts

…και με πέτυχε πάνω που τελείωσα ΚΑΙ τα DLCs του τίτλου για… τρίτη φορά (σαν “φάντασμα”, σαν “αόρατος ninja” και, τώρα, ως… υπερφυσικός Ράμπος που ξεκάνει τα πάντα).

Το Dishonored δεν μου έκανε κλικ στην αρχή, μα μέχρι το τέλος της δεύτερης αποστολής με είχε ρουφήξει στον κόσμο του. Τώρα πια… κοντεύω τις 100 ώρες παιχνιδιού!

Λογικό, λοιπόν, να πάθω και εγώ ένα… κοκομπλόκο με το παραπάνω trailer, που όχι μόνο είναι κορυφή – όπως είπα στην αρχή – από άποψη μοντάζ, αλλά και πολύ προσεγμένο, συνολικά, στο “τι” και “πώς” μας δείχνει για να μας προϊδεάσει για τον τίτλο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.