Απόλυτος πάτος για το trailer του νέου Ghostbusters

Τα περισσότερα dislikes στην ιστορία του ever έχει το trailer για το νέο Ghostbusters, αποτελώντας κακό προάγγελο για την ίδια την ταινία.

New_Ghostbusters_001

Όπως διαβάσαμε στο Fox News, το trailer για το reboot-του-Ghostbusters-αλλά-με-γυναίκες έχει πιάσει ταβάνι όσον αφορά στα dislikes που έχει συγκεντρώσει στο YouTube.

Quote:

…περισσότεροι από 527,000 έκαναν dislike το trailer…

…γράφει το Fox News, σημειώνοντας πως είναι ο υψηλότερος αριθμός dislikes σε οποιοδήποτε trailer στη μέχρι σήμερα “συλλογή” του YouTube.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Paul Feige (αν δεν με απατά η ενίοτε ξεδιάντροπη μνήμη μου), αγνοεί εντελώς τις προηγούμενες ταινίες και αποτελεί ένα πλήρες reboot του franchise όπου, όμως, των ρόλο των τεσσάρων επιστημόνων των παλαιότερων ταινιών εδώ έχουν τέσσερις “φίλες”.

Το αστείο είναι πως ενώ το trailer είναι πραγματικά κακό, με κοινότυπο χιούμορ “αμερικανιά” που έχουμε δει σε εκατοντάδες άλλες ταινίες, δεν είναι λίγοι αυτοί που υπερασπίζονται την ταινία, λέγοντας πως οι κριτικές προέρχονται κυρίως από “σωβινιστές” και αφορούν στο ότι στο reboot πρωταγωνιστούν γυναίκες.

Ody's thoughts

Αν ένας άντρας και μια γυναίκα αφοδεύσουν, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο για τον επόμενο που θα μπει στην τουαλέτα αν δεν είχαν τραβήξει το καζανάκι. Καμία από τις δυο περιπτώσεις δεν θα μοσχοβολάει ροδοπέταλα του κάμπου, όσο και αν κάποιοι επιμένουν να μην θέλουν να το πιστέψουν.

Το παράδειγμα με την τουαλέτα σχετικότατο, λόγω της άποψης μου για την επερχόμενη ταινία. Ο νοών νουγκάτ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.