Δεύτερο trailer για το Star Trek Beyond

Όπως φαίνεται, το κακό θα τριτώσει
Η προσωπκή μου άποψη είναι ότι το reboot του Star Trek ήταν καταστροφικό για την ιστορία και τη φιλοσοφία της σειράς αυτής ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Δεν ξέρω τι έχουν μέσα στα κεφάλια τους οι φωστήρες της Paramount, αλλά προφανώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα μπικικίνια, παρά η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στους οπαδούς του Star Trek.

Έτσι λοιπόν, όταν ακούς ότι ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας Star Trek Beyond θα είναι ο σκηνοθέτης των Fast & Furious, Justin Lin, καταλαβαίνεις ότι κάθε απόπειρα για ανάπτυξη ιστορίας, χαρακτήρων, ζητημάτων για προβληματισμό κλπ, κλπ, θα πάνε για τσάι στα βουνά. Όχι ότι και στο παρελθόν δεν είχαμε πατάτες, π.χ. Star Trek Insurrection, αλλά τουλάχιστον είχαμε κάποιες αναλαμπές, πέρα από τα άσκοπα μπάμ-μπουμ και πιου-πιου.

To trailer δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό για το τι πρόκειται να περιέχει η ταινία. Απλώς βλέπουμε το Enterprise να καταστρέφεται (ω-τι-πρωτότυπο), το πλήρωμα να ναυαγεί σε έναν πλανήτη, μια εξωγήινη ζόρικη γκόμενα που ξέρει καράτε, ένας σκατόμουτρος εξωγήινος να μας απειλεί και ο καπετάν Κέρκος να κάνει σούζες με μια Καβασάκι…
Ταμ-τυρί-τυρόπιτες, ταμ-τυρί-ζεστές!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.