Θεματικό πάρκο για το Mass Effect

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στην Santa Clara της Αμερικής, θυμήσου να επισκεφτείς το πρώτο θεματικό πάρκο της παρέας του Commander Shepard. Ή της. Της Commander Shepard. Γούστα είναι αυτά!

Mass_Effect_2_Digital_Deluxe_Edition_007

Όπως γράφει το Fortune, και διαβάσαμε στο VG247, η πολυαγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας της BioWare, Mass Effect, μετατρέπεται από ψηφιακή σε πραγματική εμπειρία.

Και αυτό αφού από τα μέσα του Μαΐου θα ανοίξει στην Santa Clara της Αμερικής το Mass Effect: New Earth 4D “theater experience”, ένα “ride” όπου θα μπορεί κανείς να βρεθεί, έστω για λίγο, στον scifi κόσμο του (/της) Commander Shepard και της παρέας του (/της).

Mass_Effect_007

Ενδιαφέρον έχει πως σε αυτό θα χρησιμοποιηθεί και η Unreal Engine 4 για τα γραφικά που θα πλαισιώνουν την όλη εμπειρία, ενώ από σεναριακής (ή έστω “θεματικής”) άποψης, τοποθετείται ανάμεσα στην τριλογία που όλοι γνωρίζουμε και στον επόμενο τίτλο της σειράς, Mass Effect: Andromeda, που αναμένεται εντός του 2017.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Nikolaos Barkouzos

    Εισιτηρια που κλεινω??