Ανεξάρτητο σύστημα εικονικής πραγματικότητας ετοιμάζει η Samsung

Μετά το “χρειάζομαι τα top μοντέλα της σειράς smartphones Galaxy” της Samsung, Gear VR, στέλεχος της εταιρείας υπονοεί πως “ψήνουν” και αυτόνομο σύστημα εικονικής πραγματικότητας.

a2c_Samsung-VR_004.jpg

Και με το “αυτόνομο” της εισαγωγής μας, προφανώς αναφερόμαστε σε μία συσκευή που δεν θα απαιτεί την ύπαρξη ενός smartphone της Samsung για την λειτουργία της. Όπως λέμε “θα είναι εντελώς ανεξάρτητη”, “αυτόνομη”.

Το στέλεχος για το οποίο ο λόγος, ο Injong Rhee της Samsung, που είπε:

Quote:

Εργαζόμαστε σε ασύρματες και εξειδικευμένες συσκευές εικονικής πραγματικότητας, που δεν θα δουλεύουν κατ’ ανάγκη με το κινητό μας τηλέφωνο.

Η εικονική πραγματικότητα είναι εκπληκτική, αλλά η βιομηχανία βρίσκεται ακόμη σε βρεφικό στάδιο.

a2c_Samsung-VR_002.jpg

…και μάλλον είναι εμφανές πως ναι, δεν μιλάμε πια για ένα “πρωτότυπο αξεσουάρ για το ακριβό smartphone σου”, αφού όσο καλό και αν ήταν το Gear VR, αυτή την εντύπωση κατέληγε να δίνει και μόνο λόγω του ότι χωρίς smartphone ήταν ολοκληρωτικά άχρηστο.

Αντίθετα, μιλάμε για μία αυτόνομη εξειδικευμένη συσκευή, που αντί για το “κάνω και εγώ VR, αν και ως δεύτερη προτεραιότητα”, θα αποτελέσει την επίσημη είσοδο της Samsung στο χώρο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.