Το τραγικό trailer των Ghostbusters

Φέρε μου ένα μαντολίνο, να σου δείξω πως πονώ…
Θέλεις να φτιάξεις μια πυρηνική βόμβα. Ωραία. Πρώτα φτιάχνεις μια μικρή, τη δοκιμάζεις και μετά προχωράς και στην κανονική.
Έτσι ακριβώς είναι και το Ghostbusters. Το trailer του είναι ένα πυρηνικό facepalm, προϊδεάζοντας για το τελικό πυρηνικό ολοκαύτωμα μας ένδοξης κινηματογραφικής σειράς.

Είναι απολύτως λογικό μια τέτοια διαγραφόμενη αποτυχία να έρχεται και πάλι από τη Sony, την εταιρεία που καταστρέφει λίγο-λίγο τη βιομηχανία, όπως οι τερμίτες ένα ξύλινο σπίτι. Μια εταιρεία που στήριξε την αυτοκρατορία της βλακείας του Adam Sandler, μας φλούμωσε στις Αραχνοταινίες και μας έδωσε την πιο ρηχή ταινία Ε.Φ. στα πρόσφατα χρονικά, το χαζοβιόλικο Chappie.

Δε μακρυγορώ άλλο, δες με τα ματάκια σου το αίσχος:

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
 • Το καταστρέψανε έτσι? Έλπιζα πως όχι αλλά fml

 • e4rthw0rm

  Συγχαρητήρια! Τώρα πλέον όποτε ακούω την, καταπληκτική ομολογουμένως, μουσική των ghostbusters θα μου έρχεται αυτομάτως στο μυαλό αυτό:

  https://www.youtube.com/watch?v=L49FX5kH-wY

  IT CANNOT BE UNDONE!!!

 • Κωστής

  Απογοητευτήκατε διότι θεωρούσατε ως τώρα το αρχικό Ghostbusters επίτευγμα της 7ης Τέχνης; Πφφφ…. Μια από τα ίδια είναι και αυτό το τελευταίο. Με γυναίκες. Μόνο η νοσταλγία της παιδικής σας ηλικίας κάνει το παλιό να φαντάζει κλάσεις ανώτερο. Get over it

 • galacticusX

  Διαφωνώ. Δεν είναι θέμα νοσταλγίας ή ηλικιακό χάσμα. Αν κρίνει κανείς το επίπεδο του χιούμορ και την έλλειψη πρωτοτυπίας, αυτά μπορούν να αξιολογηθούν. Μπορεί η ταινία να μας εκπλήξει ευχάριστα, αλλά τουλάχιστον αυτό το τρέιλερ είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό.

  Και κανείς δεν αναγόρευσε το Ghostbusters ως θαύμα της 7ης τεχνης, αλλά στο είδος της, μια κωμωδία με εμβληματικούς χαρακτήρες και memes της pop κουλτούρας, πιστεύω ότι είναι κλασσική και διαχρονική.