Κολατσιό high-tech

Για τον μοντέρνο office warrior που προσέχει τη γραμμή του
Σε άλλα μέρη του κόσμου ο κοσμάκης ζει μέσα στις λάσπες και περιμένει στις ουρές για ένα πιάτο φαΐ. Σε άλλα, πάλι, φτιάχνουν ντιζαϊνάτα κουτάκια, όμορφα διαμορφωμένα βάσει modular (…) λογικής, για να τρώει κανείς το κολατσιό του με στυλ. Όπως μας λένε οι designers Chris Place και Will Matters, έφτιαξαν το συγκεκριμένο κουτί, με το όνομα Prepd Pack, για να μπορεί κανείς να προγραμματίζει καλά τα γεύματά του, να τα τακτοποιεί στα ειδικά ταπεράκια και να ελέγχει το διαιτολόγιό του.

Το Prepd Pack χωράει διαφορετικού εμβαδού ταπεράκια, τα οποία μπορούν να οργανωθούν βάσει συνταγών για γεύματα από διακεκριμένους σεφ και διαιτολόγους, συνταγές τις οποίες βλέπεις μέσω του ειδικού app στο κινητό σου. Πάει η εποχή που αρκούσε ένα πετσετένιο δεματάκι με ψωμάκι, ντοματούλα και ελίτσες. Τώρα πια, ακόμη και τα ταπεράκια θέλουν κι αυτά το απλικέσιο τους! Μόλις ο μοντέρνος μας και trendy χρήστης του αποφασίσει ότι τον χτύπησε η λιγούρα, ανοίγει το κουτάκι, το οποίο μετατρέπεται και σε σουπλαδάκι, ενώ σε ειδικό μέρος είναι κολλημένο, με μαγνητικό τρόπο, το μαχαιροπηρουνάκι.

Galacticus's thoughts

Συνολικά, θεωρώ ότι είναι η τρομακτικοφοβερότερη εφεύρεση, evah, στο χώρο της εστίασης, μετά φυσικά από τον ντολμαδοπαρασκευαστή.

prepd-02 prepd-01 prepd-00
Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.