Το γελοίο DLC του Star Wars Battlefront

Κολοκύθια ριγανάτα στο διάστημα
Πολύ το φχαριστήθηκα που πάτωσε στα Όσκαρ το Star Wars VII. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω στραβωσει άσχημα με αυτό το franchise και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό οφείλεται στη συμμετοχή του J.J. Abrams, ο οποίος, κατά τη γνώμη μου, βίασε ανελέητα το Star Trek.

Μετά από αυτή την ολίγον άσχετη εισαγωγή, στο θέμα μας: το DLC του Star Wars Battlefront, με την ονομασία “Outer Rim”, μόλις αποκαλύφθηκε. Η γελοιότητα εδώ είναι, ότι στο παιχνίδι προστίθενται (απ’ ότι κατάλαβα) 2 χάρτες που διαδραματίζονται στον πλανήτη Tatοoine και σου δίνουν την ευκαιρία να πάρεις τον έλεγχο “εμβληματικών” χαρακτήρων Greedo και Nien Nunb. Τί; Δεν ξέρεις ποιοι είναι αυτοί οι εμβληματικοί χαρακτήρες; Ιδού οι σκατόφατσές τους:

1456947635-greedo-nien-nunb

Όχι, πες μου τώρα, έχεις τόση πρεμούρα και ενθουσιασμό να παίξεις αυτούς τους “εμβληματικούς” χαρακτήρες; Όπως θα έλεγε και ο Arnie στο Predator είναι “ugly motherfuckers”! Επειδή βέβαια δεν πρόκειται για διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά game, θα πρέπει να τονίσει κανείς στην ΕΑ και την DICE ότι:

Quote:

Κύριοι, ΔΕΝ είναι αυτά τα DLCs που περιμένει ο κόσμος!

Ο κόσμος θα ήθελε διαστημικές μάχες, θα ήθελε στρατηγικό κομμάτι, θα ήθελε μεγαλύτερη ποικιλία από classes και οχήματα, όσα δηλαδή υπήρχαν στα παλιά games τηε σειράς. Αλλά εσείς το μόνο που κάνατε ήταν να μετατρέψετε το Battlefront σε ένα S.W. themed Call of Duty. Κάνατε στο franchise ότι έκανε ο J.J. Abrams στο Star Trek. Του gam*(#$ τα prekia(ΤΜ).

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.