Dead or Alive Xtreme 3: φάτε μάτια ψάρια

H καημένη Marie Rose έχει πέσει θύμα δυτικού σεξισμού
Τον περασμένο Δεκέμβρη μάθαμε ότι το αναμενόμενο Dead or Alive Xtreme 3 ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει στις αγορές του δυτικού (=πολιτισμένου) κόσμου, επειδή ακριβώς ο δυτικό κόσμος είναι ΤΟΣΟ πολιτισμένος, που μπροστά στη θέα ψηφιοποιημένων μεμέ αγανακτεί και επαναστατεί, σε μια ηρωική προσπάθεια προστασίας των αθώων γυναικόπαιδων, από τα αρρωστημένα παιδοφιλικά και σεξιστικά πρότυπα των Ιαπώνων.

Το παιχνίδι, που θα κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου για το PS4 και το PSVita, ακριβώς όπως και τα προηγούμενα 2 μέρη της σειράς DOAX, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα arcade παιχνιδάκι volley, πασπαλισμένο με άλλα χαριτωμένα mini-games, στα οποία πρωταγωνιστούν anime ψηφιακά κοριτσάκια με σκανδαλιστικά μαγιώ.

Την εποχή που το να βρεις άφθονο πορνογραφικό υλικό στο Internet είναι υπόθεση μερικών δευτερολέπτων, ο φόβος για αντιδράσεις περί σεξισμού από ένα video game, με εφαλτήριο φυσικά τα social media, σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο την αρρωστημένη νοοτροπία μιας κοινωνίας, που δεν έχει άλλα προβλήματα, και προσπαθεί να δημιουργήσει συνεχώς άλλα και τελικά να στραφεί με καννιβαλιστικό τρόπο εναντίον του εαυτού της, αλληλοσπαρασσόμενη.

Αυτό δεν έχει γίνει αισθητό ακόμη στην Ελλάδα, γιατί η χώρα μας δέχεται με καθυστέρηση φάσης τα απόνερα από τις εσωτερικές αναταραχές των δυτικών κοινωνιών. Ειδικά οι ΗΠΑ και ο Καναδάς είναι το επίκεντρο απίστευτης σεξιστικής και ρατσιστικής διαμάχης, αλλά όχι με τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς.

Αντιθέτως, στο στόχαστρο έχει τοποθετηθεί ο άντρας, στο χώρο του σξισμού και οι λευκοί, στο φυλετικό πεδίο. Δεν είναι πια η γυναίκα και οι μειονότητες που “καταπιέζονται” (παρότι αυτή είναι η προπαγάνδα τους), αλλά σήμερα είναι κυριολεκτικά αρνητικό να είσαι λευκό άντρας σε αυτές τις χώρες, γιατί καθημερινά βομβαρδίζεσαι από βρισίδι, φτύσιμο και ντροπιασμό από τον κοινωνικό περίγυρο και τα media.

Το gaming, το οποίο κατεξοχήν αποτελεί αντρικό χόμπι, έχει δαιμονοποιηθεί και ειδικά όσα games εμπεριέχουν βία ή/και σεξ, έχουν γίνει το κόκκινο πανί για το νέο κύμα των φρανιασμένων φεμινιστριών, που ξεσηκώνονται και αλλαλάζουν μέσα από το Facebook και το Twitter, όποτε οι ευαίσθητες κεραίες τους εντοπίζουν ένα νέο κρούσμα “σεξισμού” ή “ρατσισμού”.

Γυναίκες παθαίνουν υστερική κρίση απειλούμενες από καρτουνίστικα μεμέ και εκατομμύρια αθώα αγοράκια εκμαυλίζονται και μετατρέπονται σε εν δυνάμει σεξιστικά κτήνη και κατά συρροή βιαστές, αφού εθίζονται στη θέα υπερμεγέθων μεμέ που κουνιούνται με ρεαλιστικά physics, καλυπτόμενα από φανταχτρερά μαγιώ με φλοράλ μπορδοκαλοκόκκινομενεξεδί textures.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.