Έκπληξη! Τσάμπα Shadow Complex Remastered για τις γιορτές!

Ποιός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για την Epic Games να διαφημίσει την επανακυκλοφορία για PC, PlayStation 4 και Xbox One του πολυβραβευμένου Shadow Complex που είχαμε δει στο Xbox 360; Μα, το να στο δώσει τσάμπα φυσικά!

shadow_complex_remastered_018.jpg

“Τσάμπα για τις γιορτές”, δατ ιζ, και με την προϋπόθεση να εγκαταστήσεις την νέα πλατφόρμα της, Epic Games Launcher (ή κάπως έτσι), που όπως και η Origin αισιοδοξεί να κλέψει λίγη από την… αίγλη του Steam της Valve.

Όπως και να έχει, αν…

  • Εγκαταστήσεις τον client πριν τις γιορτές…
  • Κάνεις κλικ στην καρτελίτσα Shadow Complex Remastered…
  • Κάνεις κλικ στο Install…
  • Κατεβάσεις και εγκαταστήσεις τα αρχεία σε ένα σημείο του δίσκου σου…

…με’γειές το τσαμπέ-ολέ Shadow Complex Remastered, που θυμίζουμε αποτελούσε, μαζί με τα Halo και Gears of War, από τους σημαντικότερους τίτλους του Xbox 360 στην εποχή που η (προηγούμενη) κονσόλα της Microsoft είχε αρχίσει να βαράει στα αυτιά το PlayStation 3. Ήταν, πως το λέμε βρε παιδί μου, “από τους τίτλους-μπροστάρηδες” της. Με άλλα λόγια, αξίζει.

Θα το βρείς με ένα κλικ στην πηγή (που μετά θα πρέπει να κατεβάζεις clients, να κάνεις εγκαταστάσεις-μέσα-από-τις-εγκαταστάσεις, όπως είπαμε, μα… γουατέβα: τσάμπα Shadow Complex, στο PC! Γιέϊιι!).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.