Οι 4 καυτές πρεμιέρες του Νοεμβρίου

Όχι, δεν μιλάμε για νέες παραγωγές του Σειρηνάκη, αλλά για τα 4 πιο αναμενόμενα games του μήνα
Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου, οι μέρες μίκρυναν, τα βράδια μεγάλωσαν, τα λεφτά μας μειώθηκαν και ο καιρός που παγώνει, όλο και περισσότερο, κάνει όλο και πιο ελκυστική την ιδέα να χουχουλιάζουμε μπροστά από το αγαπημένο μας παιχνιδοσύστημα.

Μπορεί ο καιρός να χειροτερεύει και οι θερμοκρασίες να πέφτουν, όμως, κατά τα άλλα, πρόκειται για έναν πολύ θερμό μήνα, όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες games, και μάλιστα πρωτοκλασσάτων τίτλων, που συνεχίζουν παλιές, καλές και καθιρεωμένες σειρές.

Γυρνάμε λοιπόν σελίδα για να δούμε τι έχουμε μπροστά μας, ποιοι μνηστήρες θα διεκδικήσουν την πρωτοκαθεδρία στο σκληρό μας δίσκο (οι ομηρικές παρομοιώσεις μας μαράνανε…).

note

Να σημειώσω ότι οι ενδεικτικές τιμές που παραθέτω, μπορεί να είναι λίγο πιο χαμηλές από εκείνες που υπάρχουν στο Steam (ασφαλώς πρόκειται μόνο για PC). Ίσως να μπορεί κάποιος να βρει και λίγο φθηνότερα, εκμεταλλευόμενος κάποιο κουπόνι προσφοράς, αλλά επειδή είμαστε και για τα 4 παιχνιδια σε περίοδο προπαραγγελίας, οι τιμές είαι ακόμη ψηλά και δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για εκπτώσεις και προσφορές.

Page 1 of 512345
Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.