Ο Daniel Craig ήταν, είναι και… θα ξανα-μανα-είναι ο James Bond;!

Ω, ναι! Όπως είπε μιλώντας στην Daily Mail, ο Daniel Craig δεν θα παραδώσει τα σκήπτρα του ρόλου ως Bond, James Bond, μετά το πρόσφατο Sceptre.

james_bond_001

Όπως εξήγησε, το συμβόλαιο του μιλά για μια ακόμα ταινία μετά το “τωρινό” Sceptre (που μέχρι τώρα ακούγαμε πως “θα είναι η τελευταία φορά που θα τον βλέπαμε ως Bond”). Οπότε θα τον ξαναδούμε για τουλάχιστον μια ακόμα φορά στο ρόλο του πιο γνωστού Βρετανού Μυστικού Πράκτορα Στην Ιστορία Του Έβερ.

Σπεύδοντας να πει τα καλύτερα για την ομάδα stuntmen που τον υποστηρίζει στα γυρίσματα των μέχρι τώρα περιπετειών του Bond, και να εξηγήσει πως “ο ρόλος απαιτεί πολλά από φυσικής άποψης”, πως κουράζεται ευκολότερα τώρα που έχει πατήσει τα 47, μπλα-μπλα-μπλα, δεν απέκλεισε να συνεχίσει “να παίζει τον Bond” και μετά την επόμενη ταινία.

Quote:

…για όσο αντέχω…

…είπε χαρακτηριστικά, θυμίζοντας μας πως “είναι πολλά τα λεφτά”. Bonus, τα… κοστούμια, που όπως είπε του αρέσει που “έχει καβάντζα” χάρη στο ρόλο, ιδιαίτερα αφού είναι σχεδιασμένα, κομμένα και ραμμένα ειδικά για αυτόν, και “ο παππούς του ήταν και αυτός ράφτης”.

james_bond_002

Πέρα από τα αστεία, για την πιθανότητα να συνεχίσει, είπε:

Quote:

Αν δεν σε συναρπάζει το να κάνεις μια ταινία τέτοιου μεγέθους με τέτοιο cast, με τον Sam Mendes… άντε σπιτάκι σου.

…και δεν έχει και άδικο ο Mr. “Χούφτωσα ΚΑΙ την Μόνικα στην τελευταία μου περιπέτεια”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.