Οι X-Men έρχονται στην τηλεόραση. Δις!

Με τους υπερήρωες να έχουν κυριεύσει και την μικρή οθόνη, ήταν αναμενόμενο πως η γνωστότερη παρέα τους, οι X-Men, θα έρχονταν και αυτοί προς την τιβί. Και έρχονται. Όχι σε μια, αλλά σε δυο σειρές ταυτόχρονα!

x-men_003.jpg

Η Marvel ψήνει λοιπόν όχι μια μα δυο σειρές με τους X-Men παράλληλα, μια σε συνεργασία με τη Fox και μια με το τηλεοπτικό δίκτυο FX!

Το Hellfire, που θα προβληθεί από τη Fox, εξελίσσεται στα 60’s και εστιάζει σε μια ομάδα εκατομμυριούχων που θέλουν να κυριεύσουν τον κόσμο. Μια ειδική πράκτορας βρίσκεται απέναντι τους όταν ανακαλύπτει πως μια διψασμένη για εξουσία γυναίκα με μοναδικές ικανότητες ηγείται της προσπάθειας τους.

x-men_001.jpg

Το Legion, που θα μας έρθει από την FX, βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο, έχει ήδη σχεδόν έτοιμο πιλοτικό επεισόδιο, και θα εστιάζει στον γιό του “μπαμπά” των X-Men, του καθηγητή Charles Xavier.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.