Νέα πλάνα για το Terminator

Μετά την όχι-επιτυχία του τελευταίου Terminator: Genisys, η έχουσα τα δικαιώματα του franchise Skydance Media προβληματίζεται για το πιθανό μέλλον του.

terminator_genisys_001.jpg

Όχι, το ότι δεν τα πήγε και τόσο καλά στην αγορά της Αμερικής το Terminator: Genisys δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε και συνέχεια στο franchise. Απλά ίσως… ίσως να μην είναι αυτή που περιμέναμε. Ίσως να μην την δούμε τόσο σύντομα όσο είχε αρχικά ανακοινωθεί (και-καλά θα βλέπαμε άλλα δυο sequels “για να γίνει τριλογία που φοριέται πολύ τελευταίως” εντός 2-5 ετών). Ίσως. Πολλά τα ίσως.

terminator_genisys_008.jpg

Ακριβώς για αυτό, εξήγησε η Dana Goldberg, chief creative officer της εταιρείας, “θέλουν να το ψάξουν με τη φάση Terminator” (δικά μας λογάκια, όχι δικά της).

Quote:

Δεν θα έλεγα πως (τα σχέδια) έχουν παγώσει. Μάλλον περισσότερο ανα-προσαρμόζονται.

…είπε (με δικά της λογάκια). Και στοχάστηκε τι αποτέλεσμα θα είχαν δημοσκοπήσεις στους οπαδούς του franchise για το “τι θα ήθελαν να δουν σε αυτό”, καθώς και “τι θα ενδιέφερε την αγορά του εξωτερικού περισσότερο” (αφού ειδικά στο μάμα-Αμέρικα η ταινία έφαγε χώμα).

terminator_genisys_011.jpg

Ody's thoughts

Διότι, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι οπαδοί ΠΑΝΤΑ έχουν την καλύτερη άποψη για το “τι θέλουν”. “Βάλε 10 Σβαρτσεντέκερ να πλακώνονται και την Μαράϊα Κάρεϊ σε ρόλο Σάρα Κόννορ να τους μπανίζει από τον έκτο στα κρυφά και να ηδονίζεται”. Ναι, κάτι τέτοια. Χαμός θα γίνει σας λέω.

Για να μη μιλήσω για “τις αγορές του εξωτερικού” και το πώς οι αμέρικανς ξέρουν “να πιάνουν τον παλμό τους”. “Έχω μια ιδέα, θα βάλουμε τον Άρνι, σε αναπηρικό καροτσάκι, να κάνει την καλύτερη του Γαλλική προφορά”. Ζίς ιζ μα σότγκαν, κισυ-κίσυ ιτ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.