Η SAMSUNG ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Η VOLKSWAGEN! Η SAMSUNG… Όπα, στάσου… Όχι…

Ερευνητές έσπευσαν να κράξουν τη Samsung πως “κορόϊδευε τις μετρήσεις κατανάλωσης ενέργειας στις δοκιμές των τηλεοράσεων της” για να φαίνονται οικονομικότερες του ανταγωνισμού. Μετά κατάλαβαν πως έκαναν φλόμπα.

Samsung_tv_002

Αφού… έκραξαν τη Samsung πως “κοροϊδεύει τα πλήθη”, κάνοντας με τις τηλεοράσεις της, ούτε λίγο ούτε πολύ, “ό,τι έκανε η Volkswagen με τα τουτού της”… ανακάλεσαν και ξεκίνησαν τις μετρήσεις εκ νέου.

Από ό,τι φαίνεται, οι… ειδήμονες ερευνητές παρεξήγησαν λειτουργίες όπως η “motion lighting” στις τηλεοράσεις της, που είναι εξαρχής ενεργοποιημένες με στόχο την καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά τους. Αν δεν αρέσουν στο χρήστη, μπορεί να τις απενεργοποιήσει, υπάρχει σχετική επιλογή. Εξ’ ορισμού, όμως, είναι ενεργές, “για να μην τρώνε οι τηλεοράσεις της τη μάνα τους και τον πατέρα τους σε ρεύμα”.

Ody's thoughts

Άντε, μετά από αυτό, να πάρεις σοβαρά και τις όποιες νέες μετρήσεις αυτωνώνε των “επαγγελματιών ερευνητώνε”… Α, ρε Samsung, τι τραβάς κι’ εσύ..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.