Ως το τέλος του μήνα θα παίζεις Batman!

Γιές, για το Arkham Knight μιλάμε, τον τελευταίο τίτλο στην πολύ καλή σειρά Arkham, που κυκλοφόρησε σε… μαύρο χάλι στα PCs.

batman_arkham_knight_003.jpg

Θυμίζουμε πως τα PCs είδαν ένα κακό port του Batman: Arkham Knight. Ο τίτλος αναπτύχθηκε από την ίδια τη Rockstead για κονσόλες, και μεταφέρθηκε στα PCs από άλλη εταιρεία.

Όταν οι gamers σύγκριναν τις εκδόσεις και είδαν PCs… πενταπλάσιου κόστους από το PlayStation 4 και το Xbox One να σέρνονται σε σχέση με το “πώς έπαιζε το παιχνίδι εκεί”, άρχισε το κράξιμο. Και σύντομα η Rocksteady αναγκάστηκε να αναλάβει η ίδια την διόρθωση του τίτλου, και η εκδότρια Warner Bros απλά να… ακυρώσει την κυκλοφορία του.

Και τώρα, η αναμονή τελειώνει! Όπως ανακοινώθηκε από την Warner Bros. Interactive Entertainment, το τελικό patch αναμένεται ως τα τέλη του μήνα και θα διορθώνει τα προβλήματα που παρέμεναν στο Batman: Arkham Knight.

Πρόκειται, με τη σειρά του, για… sequel στο πρόσφατο patch, που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο, που έκανε τον τίτλο τουλάχιστον να… τρέχει ανεκτά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.