Πάνω από $100 θα σου φάει το Star Wars Battlefront

Ακριβό χόμπι το gaming αδέλφια.

star-wars-battlefront-e3-screen-3-saber-clash

Εν μέσω οικονομικής καταστροφής, πες πως αποφάσισες να ρίξεις το υστέρημα σου σε ένα παιχνίδι για να… ξεχαρμανιάσεις από τη μίζερη πραγματικότητα σου. Ερώτηση κρίσεως: ποίο θα είναι ταύτο; Πιθανότατα ουχί το Star Wars Battlefront. “Δεν σε παίρνει”!

Βλέπεις, αν θέλεις να παίξεις ούλο το Star Wars Battlefront, όπου “ούλο” όχι αυτό επάνω από το δόντι που σε πονούσε, μα όπως λέμε “τα πάντα όλα”, θα πρέπει να σκάσεις ένα εξηνταρικάκι για το παίγνιον αλλά και ένα πρόσθετο πενηνταρικάκι για το Season Pass.

Σύνολο, εκατόν ντέκα ντολάρια. Κάουντ δεμ.

battlefront_001

Τι, δεν θα πάρεις το Season Pass; Ω, τι κρίμα: μόλις έχασες το περιεχόμενο από τέσσερα ξεχωριστά DLC packs, που αν τα πάρεις ξεχωριστά, πες αργότερα, “να μαζέψεις κανένα φράγκο”, θα σου κοστίσουν αρκετά περισσότερα. Συν το ότι με το Season pass παίρνεις δώρο και ένα emoticon. Για να πουλάς μούρη σε όσους παίζουν μαζί σου. Να, έτσι: :-P

Ody's thoughts

Εδώ νιώθω την κρίση της μέσης ηλικίας. Εξήντα δολάρια για ένα μάτσο πίστες και ένα emoticon… ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΡΕ ΧΑΜ… Ας κρατηθώ. Μπρήθ ίν… Μπρήθ άουτ… Ουώξ λεφτ… …

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.