Μια ολόκληρη μέρα θα φάει από τη ζωή σου το νέο Tomb Raider!

Υπολογίζοντας πως θα κάνεις αναγκαστικά κάποια διαλείματα για να πας πάρεις έναν υπνάκο, να πας τουαλέτα και να τρέξεις μέχρι την κουζίνα για μικρό τσιμπούσι.

Rise_of_the_Tomb_Raider_003

15 με 20 ώρες, για την ακρίβεια, θα “φάει” από τη ζωή σου το Rise of the Tomb Raider για “να το τελειώσεις”. Μια μέρα, δηλαδή, πάνω-κάτω, ολόκληρη, με ρεπό, με… αγρυπνία και με τρέξιμο για να προλάβεις να φας κάτι στα γρήγορα και να κάνεις μια επίθεση προς την τουαλέτα. Μια, όμως. Αλλιώς μάλλον δεν θα προλάβεις.

Το παραπάνω, δε, αφορά μόνο στο κεντρικό campaign του, “στην ιστορία του”, και αυτό… τρέχοντας! Δεν υπολογίζονται “όλα τα άλλα” που θα μπορείς, επίσης, να κάνεις. Τι, θέλεις 100% ολοκλήρωση; Θέλεις “ποικιλία στο gameplay” και σου αρέσει να προσεγγίζεις την κάθε μάχη “στρατηγικά”; Θέλεις, επιπλέον, να εξερευνήσεις τα πάντα όλα και να μαζέψεις και όλα όσα υπάρχουν να μαζέψεις στον κόσμο του; Βάλε στην άκρη… το διπλάσιο χρόνο, 30 με 40 ωρίτσες!

Rise_of_the_Tomb_Raider_002

Όπως είπε μιλώντας στο Pixel Vulture ο lead designer του τίτλου, Mike Brinker, οι περιοχές του τίτλου όπου μπορείς να εξερευνήσεις τον κόσμο του και να αντιμετωπίσεις τα πάντα με τον δικό σου τρόπο είναι μέχρι και τρείς φορές μεγαλύτερες από αυτές του προηγούμενου Tomb Raider, οπότε… ξέρεις!

Πες από τώρα στο έτερον ήμισυ πως ξέρεις τα πάντα για τον Χουάν και δε σε χαλάει με την καμία να το συγχρονίσετε για να σε αφήσει στην ησυχία σου με τη Λάρα για δυο-τρείς μερούλες, στείλε τα τέκνα στη γιαγιά (ή “ξέχνα τα” στο φροντιστήριο και κατέβασε το ακουστικό) και… καλή διασκέδαση!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.