Έξοδο από Ασία για το Tekken 7

Η τελευταία συνέχεια της διάσημης σειράς “πολεμικών τεχνών” (γκούχου-γκούχ) της Bandai Namco θα κάνει εμφάνιση και εκτός Ιαπωνίας.

tekken_7_001.jpg

Φανατικοί οπαδοί της σειράς Tekken, μπορείτε να αρχίσετε τις χαρές και τα πανηγύρια: ο τελευταίος τίτλος της, το Tekken 7, δεν θα παραμείνει προνόμιο των arcades στην Ιαπωνία. Τσού. Παραδεχθείτε πως νιώθετε μια έκπληξη, μια καούρα. Όχι; Ναπάρ… Συνεχίζομεν.

Το Tekken 7, λοιπόν, αναμένεται σε απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, εντός του 2016, “εκτός Ιαπωνίας”, και “στις κονσόλες”. Τώρα… το “πότε” σηκώνει πολλές υποθέσεις, μα το”ποιές κονσόλες”, ίσως μπορείτε να το μαντέψετε.

Ody's thoughts

Εγώ μαντεύω από τώρα: “τις δυο νέας-γενιάς με εξαίρεση το το-παίζω-νέας-γενιάς-μα-είμαι-αισιχτήρ Wii U”. Πάμε στοίχημα;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • e4rthw0rm

    Άντε επιτέλους! Καλά τα μόρταλ κόμπατ και τα στρητ φάιτερ, αλλά σαν το Tekken δεν έχει! Το περιμένω πως και πως, έχω ρε παιδί μου αυτή την καούρα στην οποία αναφέρεσαι. Βεβαια, μετά συσχετίζω τα κάπιταλ κοντρόλς με την αναμενόμενη “προνομιακή” τιμή των 59,999999 ευρώ που φαντάζομαι οτι θα έχει, και η καούρα λίγο μου περνάει. Θα έλεγε κανείς οτι η οικονομική κατάσταση λειτουργεί σαν gaviscon για τέτοιου είδους καούρες. Πλάκα πλάκα, είναι συγκλονιστικό αν σκεφτείς οτι το ημερήσιο τραπεζικό όριο, με το οποίο άλλοι προσπαθούν να επιβιώσουν, αντιστοιχεί με μια καινούργια κυκλοφορία στο PS4!

    Επίσης, μόνο εγώ ζω στον προηγούμενο αιώνα και ακόμα νόμιζα οτι η σειρά είναι αποκλειστικό προνόμιο του πλέηστέισιο;