Άκυρες οι προπαραγγελίες του νέου Deus Ex

Η Square Enix είχε τη φαεινή ιδέα να “σπάσει” το περιεχόμενο του Deus Ex και να πλασάρει κομματάκια αυτού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε όποιον προπαραγγείλει. Και σε διαφορετικές εκδόσεις. Για διαφορετικά ποσά. Άααακυρο!

deus_ex_mankind_divided_006

Από ό,τι φαίνεται, η εταιρεία κατάλαβε, μετά από… γενική κατακραυγή, πως όταν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα παιχνίδι, θέλει να αγοράσει ΟΛΟ το παιχνίδι, και όχι το Χ, Ψ ή Ω “μπόνους περιεχόμενο” μαζί με “τα βασικά”. Έτσι, ακύρωσε τις “προνομιούχες προπαραγγελίες” του τίτλου, που αν έσκαγες Χ χρήματα σου έδιναν το τάδε μπόνους, αν έσκαγες Ψ το άλλο, και τώρα “όλοι θα πάρουν τα ίδια”.

deus_ex_mankind_divided_015

Επιπλέον, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου είχε οριστεί μόνο και μόνο ώστε όποιοι τον προπαραγγείλουν, ως… “προνομιούχοι”, να μπορούν να τον αποκτήσουν 3-4 μέρες νωρίτερα από τους άλλους. Τώρα, η ημερομηνία μετακινήθηκε “προς τα πίσω”, και όλοι θα μπορούν να το αποκτήσουν τέσσερις μερούλες νωρίτερα, από τις 23 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.