Φτηνότερο και καλύτερο PlayStation 4

Γιατί, μόνο μια Sony… μας σώνει!

jpg

Αν δεν έχεις υποκύψει ακόμη στα θέλγητρα του PS4, η Sony ρίχνει λιγάκι την τιμή, μπας και τσιμπήσεις: η κονσόλα των 500GB πωλείται πλέον στα €359, από τα €409/€399 που την έβρισκες μέχρι πρότινος. Μάλιστα, ο προσεκτικός και νουνεχής (…) gamer, θα προσέξει, η κονσόλα του να ανήκει στη νέα φουρνιά που λάνσαρε η Sony το Σεπτέμβρη, με άλλα λόγια το μοντέλο PlayStation 4 CUH-1200 ‘C-Chassis’, το οποίο ξεχωρίζει εξωτερικά, καθώς το κάλυμμά του είναι όλο ματ, χωρίς το γυαλιστερό αριστερό τμήμα, που καλύπτει τη μονάδα του εσωτερικού σκληρού δίσκου.

Μιλώντας για σκληρό δίσκο, να έχεις υπόψη ότι κυκλοφορεί και η έκδοση του 1TB, η οποία, αν δεν έχει αλλάξει κάτι εν τω μεταξύ, πρόκειται για το παλιότερο μοντέλο, κι όχι το ανανεωμένο Chassis-C. Τώρα, γιατί να προτιμήσει κανείς το νεώτερο μοντέλο, έναντι του παλιού, η απάντηση είναι απλή: το νέο μοντέλο είναι πολύ πιο ήσυχο, καταναλώνει 30W λιγότερο ρεύμα και είναι ελαφρύτερο, χωρίς να θυσιάζει κάτι σε ποιότητα κατασκευής.

Αναλυτικά ευρήματα και συγκρίσεις, μπορείς να διαβάσεις στην στην ανάλυση που έχει κάνει το Eurogamer.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.