Θα δούμε μια τελευταία… τριλογία Fast & Furious;

Έχουμε περάσει ανεπιστρεπτί την εποχή που μας άρεσαν, π.χ., δυο ταινίες και αισιοδοξούσαμε να κυκλοφορήσει και μια τρίτη για “να κλείσει η ιστορία ως τριλογία”. Τώρα μιλάμε καθαρά με… τη μια τριλογία πίσω από την άλλη!

vin_diesel_005

Έτσι, λοιπόν, το Fast & Furious, The Fast & The Furious, Past & Curious ή οτινάναι, μετατρέπεται και επίσημα σε… σειρά τριλογιών – και ουχί “ταινιών” – σύμφωνα με τον ίδιο τον Μίστερ Ντήζελ.

Σε δήλωση του, και με την έγκριση της Universal Pictures, ο αγαπημένος μουσκλ-μαν, Βίννυ, είπε:

Quote:

Οι οπαδοί της SAGA Fast & Furious είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο. Αφού έγινα ο Παραγωγός το 2008, ήσασταν μαζί μου σε κάθε βήμα της πορείας… κυριολεκτικά δίνοντας μου πληροφορίες και συμβουλές (σημ.: “feedback”) που αποδείχθηκαν αναντικατάστατες. Σας ευχαριστώ. Η Universal ήταν τόσο καλή μαζί μου και εμπιστεύτηκε τόσο πολύ το όραμα… ήταν σαν οικογένεια… Υποσχέθηκα στο studio πως θα παρέδιδα μια τελευταία Τριλογία για να τελειώσει η saga.

fast_and_the_furious_003

Και, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, ο Βίνσεντ χρησιμοποιεί, για μια ακόμα φορά, λεξούλες όπως “οικογένεια”, “αναντικατάστατοι φίλοι (οπαδοί)” κ.λπ., για να μας πείσει πως όλοι είμαστε μια παρέα, και όλοι είμαστε Fast & Furious.

Ody's thoughts

Με τη διαφορά πως ΕΜΕΙΣ είμαστε “αυτοί που πλερώνουν για να δουν ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ που τα παίρνουν και τα βάζουν στην τσεπούλα τους”, οπότε και, ως φιλοθεάμον κοινό, περιμένουμε και ένα κατιτίς παραπάνω από τις ταινίες που πληρώνουμε για να δούμε. Κάτι σαν, δεν ξέρω, σενάριο ας πούμε. Μια ιστορία που να βγάζει νόημα. Καλο-σκιαγραφημένους χαρακτήρες ή, έστω, πραγματική ψυχαγωγία, βρε παιδάκι μου, για μιάμιση – δυο ωρίτσες.

Φαίνεται πως δεν μου άρεσε το τελευταίο Fast & Furious, έτσι; Αλήθεια, ΣΕ ΠΟΙΟΝ άρεσε, ειδικά αν σκεφτείς πόσο ανέβασε τον πήχυ όσον αφορά στις ταινίες δράσης ο τελευταίος Τρελομάξ;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.