Πέθανε ο Terry Gilliam;

Όχι, ο άνθρωπος ζει και βασιλεύει και σύντομα εκδίδει και βιβλίο-λεύκωμα με αναμνήσεις και σταθμούς από την καλλιτεχνική του ζωή και δράση

gilliam-teza

Δημοσιογραφική πατάτα, ή έντεχνο δημοσιοσχετίστικο τρικ (μάλλον το τελευταίο), η ουσία είναι ότι παραλίγο να πιστέψουμε ότι ο θεϊκός Terry Gilliam τα κακάρωσε, όταν το γνωστό περιοδικό Variety, μέσω του site του, ανακοίνωσε το θάνατο του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο δαιμόνιος δημιουργός του Brazil, του Life of Brian, του Fear and Loathing in Las Vegas, του Time Bandits, των 12 Πιθήκων και άλλων γνωστών και μη εξαιρετέων αριστουργημάτων (και μέλους της σατανικής οργάνωσης Monty Python, βεβαίως, βεβαίως), βγήκε και ζήτησε ταπεινά συγγνώμη, και επί τη ευκαιρία, ανακοίνωσε και το trailer του νέου του αυτοβιογραφικού βιβλίου με τίτλο “Gilliamesque: A Pre-Posthumous Memoir”.

Οι πιστοί Γκιλιανιστές, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Οκτώβριο, μέχρι να εκδοθεί το βιβλίο του ανορθόδοξου, ανατρεπτικού και εκκεντρικού Terry.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.