Το Project Morpheus πέθανε…

…ζήτω το PlayStation VR!
Χωρίς να δίνει ακόμη πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά, ή το προτεινόμενο κόστος, η Sony αποκαλύπτει τουλάχιστον την επίσημη εμπορική ονομασία του κράνους εικονικής πραγματικότητας που ετοιμάζει για το PlayStation 4.

Το όνομα αυτού είναι το – εξαιρετικά πρωτότυπο… – PlayStation VR, το οποίο υπόσχεται να δώσει την αίσθηση ενός εικονικού περιβάλλοντος, το οποίο μπορεί να αποκτήσει περισσότερη αληθοφάνεια και διαδραστικότητα με τη χρήση των χειριστηρίων PS Move.

Πολλοί developers αναμένεται να δείξουν τα δημιουργήματά τους για το PlayStation VR, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Tokyo Expo, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17-20 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει δηλαδή αύριο.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.