Παίξε Dark Souls III…

…και μετά φάε μπακαλιάρο!
Η FromSoftware ανακοίνωσε ότι την παραμονή της ένδοξης επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, την οποία τιμούμε με παρελάσεις, κατανυκτικές προσευχές στην Αειπάρθενο Μαρία και καταναλώνουμε σεβαστές ποσότητες τηγανητού μπακαλιάρου, σκορδαλιάς και παντζαροσαλάτας, θα βγει το Dark Souls IIΙ.

Όσοι δεν ξέρετε τι είναι το Dark Souls III, αλλά ούτε το Ι ή το ΙΙ, παρακαλώ κλείστε το παράθυρο, μην επισκεφθείτε ξανά το site μας και παρακολουθήστε καλύτερα Τατιάνα Στεφανίδου. Οι υπόλοιποι μάθετε ότι το Dark Souls III θα κυκλοφορήσει 24 Μαρτίου σε PC, Xbox One και PS4.

Να σημειωθει ότι όσοι προπαραγγείλουν – που δεν το συνιστούμε – , θα πάρουν ως δωράκι έναν χάρτη και CD με τη μουσική επένδυση του παιγνίου.

dark-souls-iii-map-soundtrack
Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.