Μπορεί ο Michael Fassbender να μην μοιάζει και τόσο με τον Steve Jobs, μα αν μη τι άλλο η νέα ταινία που φέρει το ονοματάκι του φαίνεται, με κάθε νέο trailer, πιο ενδιαφέρουσα από “την άλλη με τον Κούτσερ”.

Ody's thoughts

Εντάξει, το είχα πει και την προηγούμενη φορά, αλλά μάλλον θα συνεχίσω να το λέω μέχρι τελικά να την δούμε – πως, δηλαδή, φαίνεται πολύ-πολύ καλύτερη “από την άλλη με τον Κούτσερ”. Δεν ξέρω γιατί, και να πεις πως έχω κανένα μίσος προς το παλικάρι, δεν. Απλά εκείνη η προσπάθεια μου φάνηκε… “Κάπως”… Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Αν προσπαθούσα, θα έλεγα πως “αυτό φαίνεται ταινία-ταινία”, ενώ εκείνο (με τον Κούτσερ) σαν τα κακά reality-τηλε-ντοκιμαντέρ που δείχνουν τηλεοπτικοί σταθμοί όταν έχουν ξεμείνει από ταινίες και σειρές για να γεμίσουν το πρόγραμμα τους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.