Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν το Sense8

Η σειρά των αδερφών Wachowski για το Netflix θα συνεχιστεί και σε δεύτερη σεζόν..

sense8_001

Μπορεί να μην απέκτησε και τόσο πολλούς οπαδούς, αλλά από ότι φαίνεται το κοινό του Sense8, της νέας σειράς των αδελφών Wachowski, είναι αρκετό ώστε να δικαιολογεί και μία δεύτερη σεζόν.

Σε αυτή, οχτώ φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη συνειδητοποιούν πως έχουν ένα κοινό στοιχείο να τους ενώνει και πώς μοιράζονται κομμάτια της ίδιας συνείδησης.

Η ανανέωση του Sense8 θεωρώ πως αποτελεί, ως ένα σημείο, έκπληξη. Πρώτον, διότι οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν τη σειρά ως λίγο καλύτερη από… επιεικώς μέτρια. Δεύτερον, επειδή τα αδέλφια Wachowski έχουν να… σταυρώσουν πραγματική επιτυχία από την εποχή του πρώτου Matrix, και έτσι η δραματική πλειοψηφία του κόσμου, όταν άκουγε πως “ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά”, περίμενε πως… θα διακοπεί μέχρι το τρίτο επεισόδιο. Κοίτα που μας διέψευσαν!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.