Αρχές 2016 τα γυρίσματα του Prometheus 2;

Μπορεί το πρώτο Prometheus να μην ήταν τόσο μεγάλη εισπρακτική ή κριτική επιτυχία όσο αισιοδοξούσαν studios και Ridley, μα αυτό δεν σημαίνει πως το sequel έχει… ξεγραφτεί ολοκληρωτικά. Κατά τον ίδιο, αρχίζει το 2016.

Prometheus_-_003.jpg

Σε δήλωση του στο Total Film, μιλώντας για το The Martian, ο Ridley Scott ανέφερε πως σκοπεύει να αρχίσει τα γυρίσματα του Prometheus 2 τον Ιανουάριο του 2016.

Quote:

Επέστρεψα στη φάση sci-fi, με την οποία είμαι κομματάκι παθιασμένος.

…είπε, προφανώς σχολιάζοντας το τελευταίο… σερί από projects του, αφού δοκίμασε την τύχη του σε ιστορική και μιλιταριστική θεματολογία στο ενδιάμεσο (Gladiator, Black Hawk Down).

prometheus_ridley_scott-1920x1080

Βέβαια, όπως σημειώνει και το SlashFilm, είναι κομματάκι “κάπως” μετά από τόσα χρόνια σιωπής στη “σειρά” των Alien, τώρα η 20th Century Fox να (ετοιμάζεται να αρχίσει να) ετοιμάζει δυο σχετικά projects ταυτόχρονα, το “δεν είμαι άμεσο sequel” Prometheus 2 του ίδιου του Ridley αλλά και το Alien 5 (ή όπως αλλιώς θα το λένε) του Neil Blomkamp (που επίσης παίζει “να μην είναι ακριβώς sequel”), αλλά, από την άλλη… γιατί όχι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.