Όλα τα Gears of War πακετάκι στην Ultimate Edition

Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας μίας ανανεωμένης έκδοσης του κλασικού πια Gears of War για το Xbox One, η Microsoft κάνει την πρόταση πιο δελεαστική ανακοινώνοντας πως ο τίτλος θα συνοδεύεται από όλα τα υπόλοιπα της σειράς!

gears_of_war_ultimate_edition_004

Έτσι, όποιος πάρει το Gears of War Ultimate Edition δεν θα έχει μόνο μια remastered εκδοχή του πρώτου παιχνιδιού που ξεκίνησε τη σειρά, αλλά και των τριών τίτλων που ακολούθησαν.

Δυστυχώς, όμως, εκείνοι δεν θα είναι remastered, μα απλά κομματάκι “ανανεωμένες” εκδοχές των εκδόσεων του Xbox 360, ώστε “να δηλώνουν συμβατές” με το Xbox One.

Και, όχι, δεν ανακοινώθηκε τίποτα σχετικά με το αν θα διατεθούν και σε PC, όπου μέχρι σήμερα είχαμε δει μόνο τον πρώτο τίτλο. Κλάψ, μπου-χου και τέτοια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.