Μεγαλύτερο, καλύτερο Definitive Edition για το Ori and the Blind Forest

Ένας από τους τίτλους – έκπληξη της χρονιάς, το πανέμορφο Ori and the Blind Forest, θα κυκλοφορήσει σε “πληρέστερη” έκδοση Definitive Edition, με βελτιώσεις και νέο περιεχόμενο.

Ori_And_The_Blind_Forest_015.jpg

Η Definitive Edition του Ori and the Blind Forest, από την Moon Studios, αναμένεται ως το τέλος του έτους για Xbox One και PC, και υπόσχεται – σύμφωνα με τα λεγόμενα τον συν-δημιουργών της εταιρείας, Thomas Mahler και Gennadiy Korol – πως θα διορθώσει όλα αυτά που δεν άρεσαν στους οπαδούς του τίτλου.

Έτσι, στην Definitive Edition θα δούμε τροποποιημένα επίπεδα δυσκολίας, νέες περιοχές, νέες “μηχανικές” (mechanics), νέα εξίσσου όμορφα γραφικά καθώς και, πιθανότατα, νέες δυνατότητες για τον κεντρικό χαρακτήρα.

Ody's thoughts

Το “πιθανότατα” δεν το είπαμε εμείς, οι ίδιοι οι δημιουργοί του. Προφανώς… ψάχνονται λιγάκι, ακόμα, όσον αφορά στο τι θα “ανανεώσουν” στον τίτλο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.