Διπλάσια έκταση η campaign του Halo 5 σε σχέση με το 4

Αν νόμιζες πως το Halo 4 είχε αξιοπρεπές “μέγεθος” και “σε κράτησε” για αρκετές ωρίτσες, μάλλον το Halo 5 θα σου φανεί… κουραστικό!

halo_5_guardians_005

Μια από τις νέες πληροφορίες που αποκάλυψε η 343 Industries για τον τίτλο που χτίζει είναι πως όχι μόνο θα έχει πολύ μεγαλύτερους “χώρους δράσης”, αφού δεν θα παίζεις πια μόνος σου, μα ως μέλος μιας ομάδας τεσσάρων δασοκομάντο (όχι, εντάξει, διαστημο-τέτοιων), μα επιπλέον η συνολική διάρκεια της Campaign του θα είναι τουλάχισον διπλάσια!

Ody's thoughts

Και με αυτό, σας εγκαταλείπω για να παω να κλάψω, αφού δεν έχω PlayStation 4, δεν έχω Xbox One, το PlayStation 3 και το Xbox 360 μου έχουν καεί, και έχω μείνει ΜΟΝΟ με πέντε πισάκια και τρείς παλιές κονσόλες (PlayStation 2, Xbox πρώτο και Wii – φτού φτού) να μου κρατούν παρέα στη μιζέρια μου. Μπού-χου. Πείτε μου εντυπώσεις όταν και αν το παίξετε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.