Έρχεται νέο Silent Hill! Έρχεται νέο Sile… Όπα… Εμ…

Ναι, όντως έρχεται νέο Silent Hill, αλλά τέτοιο που είναι, ΔΕΝ θα ήθελες να έρχεται νέο Silent Hill. Διότι ούτε θα το παίξεις (και να ήθελες, δεν θα μπορέσεις), ούτε είναι κάτι που σε ενδιαφέρει!

silent_hill_pachinko_001

Βλέπεις, η Konami, παίζοντας για μια ακόμα φορά με τον πόνο των οπαδών της, όντως ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου τίτλου στη σειρά Silent Hill, μα δεν είναι ένας νέος τίτλος από-αυτούς-που-θα-περίμενες. Ξέρεις, που παίζεις με joypad, που βλέπεις τι γίνεται στην οθόνη… Α, όχι. Τσού.

Είναι μηχάνημα Pachinco.

Ξέρω, εδώ παίζει να έφαγες ένα μικρό κόλλημα. Μάλλον πολλοί αναρωτιούνται για τι διάολο μιλάμε. Αχέμ.

note

Τα μηχανήματα Pachinco είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στην Ασία, και θα μπορούσες να πεις πως είναι η δική τους εκδοχή από τα Φρουτάκια. Τον Κουλοχέρη. Κατάλαβες.

Τυχερό Παίγνιον, λοιπόν, σύντεκνοι. Με αυτοκολητάκια και ήχους και πληκτράκια Silent Hill, μα, κατά τα άλλα, ολοκληρωτικά άσχετο με τη δράση και το στυλ (και το οτιδήποτε) που γνώριζες από τη σειρά που αγάπησες.

Θένκς Κονάμι. Γουη λάβ για.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.