Ο Linus τα χώνει στο Gmail

Σε ένα εκτενές, τεκμηριωμένο και απόλυτα δικαιολογημένο rant, ο δημιουργός του Linux, Linus Torvalds τα χώνει άγρια στην ομάδα του Gmail.

linus_torvalds_002Φοβού την οργή του Λίνους, ω, ταπεινοί Τζιμεηλιώτες, ταπεινές Τζιμεηλιώτισες! Και αυτό διότι εξαιτίας κάποιου λάθους στους αλγόριθμους σας ή, τελος πάντων, στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η λύση διαχείρισης e-mail που μας παρέχετε, ο μπαμπάς του Linux αναγκάστηκε να φάει ώρες επί ωρών ξεκαθαρίζοντας eMails που του μαρκάρατε καταλάθος ως “spam”. Ενώ, όπως τονίζει, ΔΕΝ ήταν.

Καυστικότατος και ειρωνικός, ο Linus καταθάβει την ομάδα του Gmail, διερωτόμενος τι διάολο έκαναν ώστε να καταφέρουν του μαρκάρουν ως άχρηστα περισσότερα από το… 30% των εισερχομένων μηνυμάτων του!

Δεν θα αναπαράγουμε το μήνυμα του εδώ, αφού αξίζει όχι μόνο να του ρίξετε μια ματιά στο Google+ (ναι, το χρησιμοποιεί ΚΑΙ ο Linus, άρα ας του δώσουμε πάλι μια ευκαιρία, όχι;!), με ένα κλικ στην πηγή μας.

Εκεί, μπορείτε φυσικά, για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, να συνεχίσετε το… θάψιμο του τζιμέηλ μαζί του. Καημένο τζιμέηλ…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.