Νεαρός… νάρκωσε την κοπέλα του για να μπορεί να παίζει ανενόχλητος!

Tags: ,

Άλλη μια ένδειξη… γερμανικής δειλίας, αυτή τη φορά από έναν εικοσιτριάχρονο άντρα, που δεν είχε τα κότσια να πει “άντε μωρή στην κουζίνα σου” στην κοπέλα του, προτιμώντας να την… ναρκώσει για να μπορεί να παίζει ανενόχλητος!

sleeping_girl_004

Πρόκειται για άλλο ένα λαμπρό παράδειγμα των διαφορών ανάμεσα στους δύο λαούς μας, στους έλληνες και τους γερμανούς, που δείχνει περίτρανα πως η αμεσότητα, το σθένος, το θάρρος, η αντρίλα των ελλήνων δεν έχει αντίστοιχο στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί έναν γερμανό να λέει στη γυναίκα του “ίσα μωρή καρακάξα, που θες να δείς Νταρίλη τώρα που έχω buff απ’ τον παπά της παρέας”; Θα μπορούσε; Φυσικά και όχι!

sleeping_girl_001

Ένας κο-κο-κοτάς 23χρονος γερμανός, λοιπόν, που έπαιζε στο σπίτι του παρέα μ’ έναν φίλο του, δεν είχε το θάρρος να βάλει στη θέση του το έτερον ήμισυ του, που όταν επέστρεψε από τη δουλειά “ήθελε να χαλαρώσει”.

Αντί να πει στον φίλο του να την κάνει, για να μπορέσει η κοπέλα να ησυχάσει λιγάκι, μετά από κανένα δεκάωρο εργασίας, προτίμησε να την βοηθήσει να χαλαρώσει για τα καλά με τον δικό του τρόπο: της έριξε απροσδιόριστη ναρκωτική ουσία στο ρόφημα της, με αποτέλεσμα η κοπέλα να… ταβλαρωθεί μέχρι το επόμενο απόγευμα.

Χρρ..ζζζ και τέτοια.

sleeping_puppy_001.jpg

Σάμ τάημ λέητερ, ιν ε κόρτρουμ νοτ φάρ αουέη, ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως…

Quote:

…ήταν μόνο τέσσερις-πέντε σταγόνες…

…από το ντράγκι (όχι “αυτόν”, ρε σεις) που της έριξε στο τσαγάκι της, και δεν περίμενε πως θα έχει τόσο δραστικά αποτελέσματα.

Sleeping Donkey in Google Street View

Κλήθηκε, δε, να σκάσει γύρω στα €500 “για εκκούσια πρόκληση σωματικής βλάβης”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.