Περισσότερες από 13.000 γραμμές διαλόγου για κάθε ηθοποιό του Fallout 4!

Σε συνέντευξή του στην The Telegraph, ο Todd Howard της Bethesda μίλησε για τον ασύλληπτο όγκο διαλόγων που θα απολαύσουμε στο Fallout 4.

fallout_4_001

Μόνο ένας χαρακτήρας του Fallout 4 έχει τόσο διάλογο όσο όλοι οι χαρακτήρες μαζί στα περισσότερα άλλα παιχνίδια της εποχής μας! Διότι, αν προσέξατε, στον τίτλο μας δε μιλάμε για 13.000 γραμμές διαλόγων συνολικά, αλλά για τους πρωταγωνιστές του τίτλου!

Οι ηθοποιοί που ερμηνεύουν τους ρόλους τους χρειάστηκαν μέχρι και δύο χρόνια για την ερμηνεία των διαλόγων τους, ενώ έχει αρκετό ενδιαφέρον και η διαφορά των δύο βασικών πρωταγωνιστικών “φωνών”, ανάλογα με το αν παίζεις ως άντρας ή γυναίκα.

fallout-4-key

Και αυτό διότι οι δύο κεντρικοί ηθοποιοί, που ανέλαβαν να ερμηνεύσουν τον αντρικό και τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στο Fallout 4, ακολούθησαν διαφορετική προσέγγιση, ερμήνευσαν με διαφορετικό τρόπο τις ατάκες τους, “γύρω” από τον οποίο αλλάζει και η δράση του τίτλου!

Έτσι, κάποια σημεία του θα εξελίσσονται λίγο διαφορετικά ανάλογα με το αν παίζεις ως άντρας ή γυναίκα, ενώ το σίγουρο είναι πως… θα ακούσουμε πολύ – και καλό… μπλα-μπλα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.