Δεν έχει αποτυχημένο Xbox One στο Tokyo Game Show

Όπως και οι προκάτοχοί του, το νέο Xbox One τα πηγαίνει από σχετικά καλά έως πολύ καλά σε όλο τον κόσμο. Έκτός από την Ιαπωνία. Και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δηλώσει το παρόν στο φετινό Tokyo Game Show.

xbox_one_003

Η Microsoft αποφάσισε να προσπεράσει το φετινό event, απόφαση στην οποία μάλλον βοήθησε το ότι οι πωλήσεις της τελευταίας κονσόλας της σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι… τραγικά γελοίες – ή γελοιωδώς τραγικές, ανάλογα με το πως το βλέπεις.

Όταν το PlayStation 4 πουλά 15.000 κομμάτια και το “αποτυχημένο” Wii U 10.000 κομμάτια μέσα σε μια εβδομάδα, στην αγορά της Ιαπωνίας, το Xbox One πουλά… όχι, πόσο, για μαντέψτε;

  • Μην είναι 5.000 κομμάτια;
  • Μην είναι 4.000 κομμάτια;
  • Μην είναι… 1.000 κομμάτια;

Τσού.

Είναι… 149 κομμάτια. Εκατόν-Σαράντα-Εννιά. Τριψήφιο. Κλάσμα του κλάσματος των πωλήσεων των PlayStation 4 και Wii U!

xbox-one-flouflis

Μάλλον είναι λογικό, λοιπόν, το να προσπεράσει, διακριτικά-διακριτικά, το Tokyo Game Show, αφού και λογικά να το σκεφτείς… ΤΙ να επιδείξει εκεί, και σε ποιούς; Στους… Άντε, 1000 νοματαίους που θα το αγόρασαν μέσα στο τελευταίο δίμηνο – τρίμηνο;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.