Έρχεται remake του… Χαμού Στην Τσάιναταουν με τον… The Rock;!

Θυμάσαι το Big Trouble in Little China – που στην χώρα μας αποδόθηκε ως “Χαμός στην Τσάιναταουν”, την κλασσική, πια, περιπέτεια φαντασίας του John Carpenter με τον Kurt Russel; Ε, ξέχνα την, αφού ετοιμάζεται remake της με τον Rock!

big_trouble_in_little_china_003

Εντάξει, ο Rock είναι, όντως, από τους πιο συμπαθητικούς “μουσκουλάδες” που έχουμε δει στην οθόνη. Μάλλον, όμως, το τελευταίο που θα σου ερχόταν στο μυαλό είναι πως “μοιάζει με τον Kurt Russel”! Έλα που θα σου έρθει, για τα καλά!

Και αυτό διότι, όπως είπαμε στον τίτλο μας, ετοιμάζεται remake της κλασσικής περιπέτειας φαντασίας Big Trouble In Little China, με αυτόν στον κεντρικό ρόλο.

Θυμίζουμε πως η ταινία παρουσίαζε μια μεγάλη περιπέτεια ενός… κομματάκι βλαχο-αμερικάνου χιλλμπίλυ νταλικέρη, του Jack Burton, στην προσπάθεια του να σώσει δυο όμορφες κοπέλες απο τον απέθαντο Ιάπωνα μάγο-βρικόλακα Lo Pan, στο άνδρο του, στην Chinatown.

big_trouble_in_little_china_006

Ξεκαθαρίζουμε πως δεν πρόκειται για μια ιδέα, δεν πρόκειται για υποθετικά σχέδια, αλλά για μια παραγωγή που έχει ήδη ξεκινήσει από την 20th Century Fox, με τους Ashley Miller – Zack Stentz σε ρόλους παραγωγού, που αναμένεται να δούμε μέσα σε ένα-δυο χρονάκια.

Ναι, με τον Rock λέμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.