Δεν έχει Android για το Nintendo ΝΧ

Διαψεύδονται οι φήμες για την επόμενη κονσόλα της Nintendo
Επαληθεύοντας τη διαπίστωση ότι το Internet είναι το κορυφαίο ράδιο-αρβύλα όλων των εποχών, πολύ γρήγορα διαψεύσθηκαν οι φήμες ότι η Nintendo προσανατολίζεται στο Android για τη βάση του software της μελλοντικής της κονσόλας Nintendo NX. Όπως σηλώνει εκπρόσωπος της εταιρείας, με κάθε επισημότητα, μέσα από δηλώσεις που δημοσιεύονται στην οικονομική εφημερίδα Wall Street Journal, η Nintendo ποτέ δεν είχε τέτοια σχέδια και, ως συνήθως, θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο, όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, αλλά και την πλατφόρμα υποστήριξης της επόμενης gaming κονσόλας της.

Δυστυχώς για τη Nintendo, το Wii U δεν αποδείχτηκε τόσο προσοδοφόρο, όσο θα περίμεναν οι δημιουργοί του, καθώς είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε 2 χρόνια έφτασε τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις, ένα νούμερο που το PS4 πέτυχε μέσα σε 9 μόλις μήνες. Το Wii U δεν έφερε κάτι το επαναστατικό στο χώρο του gaming, σε αντίθεση με το πρώτο Wii, το οποίο έφερε την έννοια του motion controller gaming στην καθημερινότητά μας. Όσον αφορά το Nintendo NX, αυτό θα πρέπει μάλλον να σταθεί τουλάχιστο σε ισάξιο τεχνολογικό επίπεδο με τις κονσόλες που προσφέρουν αυτή τη στιγμή η Sony και η Microsoft, αλλά και να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών software, όπως η EA και η Ubisoft, οι οποίες της έχουν γυσρίσει την πλάτη.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.