Στο Witcher 3, μπορείς να κάνεις τον Geralt… Θεό!

Εντάξει, εντάξει, όχι ακριβώς “Θεό” αλλά… κοντά είσαι, αφού ο τίτλος, όπως εξήγησε η δημιουργός του, δεν έχει level cap, δηλαδή “κάποιο ανώτατο όριο” όσον αφορά στο “επίπεδο” που μπορείς να φτάσεις τον πρωταγωνιστή του.

the_witcher_3_004.png

Έτσι, ακόμα και αν τελειώσεις όλο τον κεντρικό στόρι του, μαζί με όλα τα παράπλευρα quests, μαζί με… με “όλα τα βασικά”, τέλος πάντων, μπορείς να συνεχίσεις να “ανεβάζεις επίπεδα” τον Geralt, μετά το 30, το 40, το 50 (φτου και βγαίνω).

Θα είναι, όμως, κομματάκι… “αγγουράκι”!

Και αυτό διότι, όπως καταλαβαίνεις, αν έχεις ξεμπερδέψει με “τα βασικά”, που σου δίνουν και μεγαλές ανταμοιβές, που, με τη σειρά τους, βοηθούν στην σχετικά γρήγορη εξέλιξη του χαρακτήρα, μετά το “μόνο” που σου μένει είναι να… βολοδέρνεις στον κόσμο του, σκοτώνοντας όποιο… κακό συναπάντημα πετύχεις στον διάβα σου.

Έτσι, λιθαράκι-λιθαράκι, κούτσα-κούτσα, στράτα-στρατούλα, θα ανεβαίνεις levels, οπότε μπορείς, θεωρητικά, να “απλώσεις” τον Geralt ώστε “να έχει max” σε όοοοολες τις δυνατότητες του.

Χρόνο να έχεις για σκότωμα (χαρ-χαρ, “see what I did there”;!).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.