Πριν το sequel, Dishonored: Definitive Edition. Για να ισιώσεις.

Το δεύτερο Dishonored αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος. Τι θα κάνεις μέχρι τότε, πώς θα καλύψεις τις υπερηρωικές steampunk stealth-ο-ανάγκες σου, που κάλυψε ιδανικά το πρώτο; Μα, ξαναπαίζοντας το, σε “ανανεωμένη” έκδοση!

Dishonored

Μαζί με το sequel, λοιπόν, η Bethesda ανακοίνωσε και μια ανανεωμένη, ή, όπως την θέτει η ίδια, “οριστική” έκδοση του πρώτου Dishonored, κατά κόσμον “Definitive Edition”. Που, όπως συνηθίζεται, “αναβαθμίστηκε” ειδικά για τις κονσόλες νέας γενιάς, το PlayStation 4 και το Xbox One.

Η Definitive Edition θα περιλαμβάνει εξαρχής όλα τα DLCs που κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα για τον τίτλο, δηλαδή τα Dunwall City Trials, Void Walker’s Arsenal, The Knife of Dunwall και The Brigmore Witches.

Από αυτά, τα δυο τελευταία έχουν αγαπηθεί και απο τους περισσότερους gamers ως “το DLC όπως θα έπρεπε να είναι”, επεκτείνοντας την κεντρική ιστορία του τίτλου και αναβαθμίζοντας τη δράση του.

Η τιμή της ανανεωμένης έκδοσης, που εκτιμάται πως μάλλον θα δούμε να έρχεται και προς τα PCs, φαίνεται πως θα κυμαίνεται γύρω στα $40.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.