Οι περιπέτειες του Nathan Drake έρχονται στο PlayStation 4. Όλες!

Μπορεί το Uncharted 4 να είναι, για την ώρα, ο πιο αναμενόμενος τίτλος για το PlayStation 4, αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα είναι και το μόνο Uncharted που θα δούμε σε αυτό. Τσού! Έρχονται και “τα τρία προηγούμενα”!

uncharted_the_nathan_drake_collection_003Η είδηση αποκαλύφθηκε πρώτα χάρη σε μια διαρροή, και επικυρώθηκε λίγες ώρες μετά, μέσα από το ίδιο το PlayStation Store: τα πρώτα τρία Uncharted έρχονται σε πακετάκι, ως τριλογία, και… προφανώς “remastered”, στο νέο PlayStation 4!

Αν και ειδικά το πρώτο από αυτά τώρα πια μάλλον… “τα δείχνει τα χρονάκια του”, τα δύο επόμενα παραμένουν από τους πιο εντυπωσιακούς τίτλους που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε οποιασδήποτε κονσόλα, ή σε PCs, ή… οπουδήποτε, χάρη στο καθαρά “κινηματογραφικό στήσιμο” τους και τα εκπληκτικά set-pieces τους.

Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια πρόσθετη πληροφορία σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η Uncharted: The Nathan Drake Collection, όπως θα ονομάζεται η συλλογή, ή για το “τι ακριβώς έχει αναβαθμιστεί” σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις τους, που είδαμε στο PlayStation 3.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.