Γίνε ΕΣΥ ο Kung Fury, μπορείς!

Σου άρεσε η εντελώς “αλλού” (στα 80s, χα-χα) mini-ταινία Kung Fury, μα σου φάνηκαν λίγα τα μόλις 30 λεπτά διάρκειας; Δεν χόρτασες και με τα “extras”; Τσίμπα και το τσαμπέ-ολέ παιχνίδι στο Android smartphone – tablet σου, να ισιώσεις!

kung_fury_street_rage_005

Δεν θα κάνουμε αναλυτική παρουσίαση του, αφού αυτή τη στιγμή το κατεβάζω και εγώ – δεν το έχω παίξει ακόμα, και δεν γνωρίζω πότε θα προλάβω.

Το Kung Fury: Street Rage, όμως, όπως είναι ο πλήρης τίτλος του, δείχνει μια ιδανική πρόταση για να σκοτώνεις τον χρόνο σου στο κινητό – tablet σου.

Το παίγνιον ετούτο, αποπνέοντας και αυτό… ρετρίλα, ακολουθεί τη λογική των κλασσικών και αγαπημένων beat’em ups των 80s, σαν τα Double Dragon, Streets of Rage κ.λπ., οπότε… ξέρεις ποιός είναι ο στόχος σου: να… σαπακιάσεις στο βρωμόξυλο τους κακούς, τρίσκακους ναζίδες. Με γροθιές και κλωτσιές. Και υπερ-κινήσεις.

kung_fury_street_rage_002

Ο τίτλος διατίθεται μεν με μηδενικό κόστος, αλλά εντάσσεται σε εκείνη την κομματάκι ενοχλητική κατηγορία των free to play games, που εμπεριέχουν “μικροαγορές”.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει και πως είσαι υποχρεωμένος “να τα σκάσεις”, μπορείς να… ξεχάσεις ό,τι “σου ζητά χρήματα” και να εστιάσεις στα κλωτσομπουνίδια.

Όπως θα έπρεπε, άλλωστε!

kung_fury_street_rage_001

Θα το βρεις στην πηγή μας.

Άιντε, κλικ! Κλικ-κλικ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.