Το αποκλειστικά-για-το-Wii-U ZombiU έρχεται σε PS4 και Xbox One;

Ένας απο τους σημαντικότερους και καλύτερους third-party τίτλους που κυκλοφόρησαν αποκλειστικά για την όχι-και-τόσο-πετυχημένη κονσόλα της Nintendo, Wii U, τελικά “θα κυκλοφορήσει και αλλού”. Γιατί άραγε;!

zombiu_007

Ξεκαθαρίζουμε εξαρχής πως πρόκειται για φήμη, που προέρχεται από το site Unseen64 – το οποίο, όμως, έχει “πέσει μέσα” με αντίστοιχες “φήμες” πολλές φορές στο παρελθόν.

Απο ό,τι ισχυρίζεται, λοιπόν, μέλος του Unseen64, με ένα video που ανέβασε στο YouTube, το ZombiU, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Wii U, και αποδείχτηκε ένας απο τους καλύτερους μη-Nintend-ικούς τίτλους της κονσόλας, τελικά θα κυκλοφορήσει και “αλλού”. Με το “αλλού” να είναι τα PlayStation 4 και Xbox One.

zombiu_004

Ο λόγος για την κίνηση, προφανώς το ότι ο τίτλος δεν φαίνεται να… “έβγαλε τα σπασμένα” απο τη διάθεση του στο Wii U, με αρκετά χαμηλές πωλήσεις σε σχέση με το τι είχαν εκτιμήσει αρχικά οι δημιουργοί του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.