Στο φιούτσουρ, όλα τα Halo θα έχουν μπέτες για να μην είναι Halia

Ο νέος κουμανταδόρος της σειράς Halo, η 343 Industries, αποφάσισε – παρεούλα με τη Microsoft – πως, απο εδώ και έπειτα, όλοι οι (επόμενοι) τίτλοι της σειράς Halo θα δοκιμάζονται πρώτα εκτενώς μέσω beta εκδόσεων.

halo_5_004

Αφού την πάτησε για τα καλά με την Master Chief Collection, που ακόμα και… μήνες μετά την κυκλοφορία της δεν λειτουργούσε σωστά, η 343 Industries αποφάσισε πως το… κακό δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Έτσι, απο εδώ και έπειτα, κάθε νέος τίτλος που θα κυκλοφορήσει στη σειρά Halo, αρχής γενομένης με το Halo 5: Guardians, πρώτα θα δοκιμάζεται εκτενώς μέσα απο beta εκδόσεις που θα προηγούνται της επίσημης κυκλοφορίας του.

halo_5_001

Έτσι, η παρέα της 343 Industries αισιοδοξεί πως δεν θα επαναληφθεί το… Hali της Master Chief Collection, και όλα τα επόμενα Halia (τι, ΔΕΝ είναι αυτός ο πληθυντικός του “Halo”;!) δεν θα είναι ντιπ για ντιπ χάλια.

Ody's thoughts

Απο την άλλη, ο νόμος του Μέρφυ λέει πως “αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει στραβά”, οπότε προσωπικά θεωρώ πως que sera sera, whatever will be will be, the future’s not oooours to seeeeeee, que sera seraaaaaa.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.